Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U prisutnosti djeteta

Muškarac priveden u Rovinju: Udarao po vratima i žrtvu ozlijedio elektrošokerom

Ilustracija
Ilustracija Foto: Guliverimage
Rovinjska policija privela je pedesetogodišnjaka zbog pokušaja iznude novca od drugog muškarca. Ozlijedio ga je elektrošokerom i prijetio mu smrću.

Pedesetogodišnjaka iz Rovinja policija je optužila za kazneno djelo iznude novca. Kako su objavili, muškarca se sumnjiči da je novac tražio od 39-godišnjaka, koji navodno taj novac duguje članu njegove obitelji.

Sumnjiči ga se da je u ponedjeljak došao na kućnu adresu mlađega muškarca u Rovinjsko Selo te lupao po vratima ograde, dok se u kući nalazilo maloljetno dijete. Osumnjičeni je potom otišao te se vratio kada je saznao da je 39-godišnjak također tamo.

Pročitajte i ovo Droga pronađena u Stenjevcu Podignuta kaznena prijava FOTO Dvojac iz Stenjevca prepakiravao i preprodavao drogu: Policija im pronašla razne vrste narkotika

Pročitajte i ovo Marlene Engelhorn Želi platiti i porez! Naslijedila 25 milijuna eura pa ih odlučila razdijeliti: "Moć i bogatstvo nisam ničime zaradila"

Ovoga puta sa sobom je ponio elektrošoker te njime ozlijedio drugog muškarca. Ovaj ga je uspio savladati i zadržati dok na mjesto sukoba nije stigla policija. Osumnjičeni mu je za to vrijeme prijetio smrću.

Nakon provedene istrage osumnjičeni je priveden.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene