Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni Milanoviću nije ostao dužan

Grbin o potezima premijera i ministara: "Svi oni koji su napisali da je Plenković posjet Grčkoj iskoristio za skupljanje političkih poena - u pravu su"

U SDP-u poteze Plenkovića i ministara iz Grčke smatraju skupljanjem političkih bodova, a Milanoviću baš Peđa Grbin nije ostao dužan. Evo što je rekao reporterki Dnevnika Nove TV Ivani Kopčić.

"Nećemo mi sad zatvoriti stotinu Grka, nego bismo se trebali zamisliti zašto se ovo događa. Zašto naši klubovi kontinuirano dobivaju masne kazne od UEFA-e i zašto se u vezi s tim ne poduzima ništa.

Svi oni koji su napisali da je Plenković jučerašnji i današnji posjet Grčkoj iskoristio za skupljanje političkih poena u pravu su. I opet ćemo zatvoriti oči pred nasiljem i problem koji Hrvatska evidentno ima", poručio je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

Pročitajte i ovo Termometar U Zadru Nema kaznene prijave za turiste koji su djecu ostavili u automobilu na parkingu trgovine, iz policije objasnili i zašto

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Kopčić o tome što znači Milanovićeva izjava u Lokvama da se HDZ i SDP bave mediteranskim vrstama, odgovorio je: "Nemam pojma, pitajte njega da vam objasni."

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene