Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki investicijski projekt

'Pearl of Dubrovnik': Ovo se sve planira napraviti za MILIJARDU EURA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jugu Hrvatske, točnije u mjestu Doli pokraj Dubrovnika planira se veliki investicijski projekt 'Pearl of Dubrovnik'.

Jedan od najvećih malezijskih ulagača, Vincent Tan investirat će novac u dio projekta. Riječ je o 'Tri sestrice', hotelsko-apartmanskom naselju s marinom i vilama na moru čija je vrijednost oko milijardu eura. 'Tri sestrice su 920 milijuna eura projekt, obuhvaća sedam hotela, marinu za mega jahte, golf terene, 221 vilu, 500 apartmana, šoping ulicu i sportsku zonu', kazao je Vincenco Blagaić.

>>
Malezijski MILIJARDER ulaže u 'Pearl of Dubrovnik'!

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Tan je boravio u Dolima kako bi obišao područje predviđeno za projekt Pearl of Dubrovnik te potpisao i predugovor sa splitskim Profectusom koji je zadužen za razvoj projekta. 'Za općinu od 2.000 stanovnika gdje imamo demografski pad zadnjih 70 godina jako je bitno da se stvore preduvjeti za bolji život', kazao je načelnik općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene