Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt težak milijarde

Malezijski MILIJARDER ulaže u 'Pearl of Dubrovnik'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijarder planira investirati novce u Tri sestrice u Dolima, a cijeli projekt došao je osobno pogledati!

Jedan od najvećih malezijskih ulagača, Vincent Tan boravio je u Dolima kako bi obišao područje predviđeno za projekt Pearl of Dubrovnik te za isti potpisao i predugovor sa splitskim Profectusom koji je zadužen za razvoj projekta.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru

Tan planira investirati novce u Tri sestrice, hotelsko apartmansko naselje s marinom i vilama na moru kod Dola, čija je vrijednost oko milijardu eura, pišeSlobodna Dalmacija.

>> Srbijanski mediji: Hrvatski Jadran skup je kao Azurna obala!

'Već smo se sastajali u Kuala Lumpuru i Londonu'

'Pregovaramo već godinu dana, već smo se sastajali u Kuala Lumpuru i Londonu, a sada smo potpisali predugovor za jedan od sedam hotela u okviru bazičnog projekta Tri sestrice. To će biti hotel najviše kategorije u lancu Four Seasons. Za oko mjesec dana ćemo organizirati press konferenciju na lokaciji Tri sestrice i javnost ćemo upoznati sa svim planovima i detaljima', izjavilo je Vincenco Blagaić iz Profectusa za Slobodnu Dalmaciju.

Radna snaga iz Bosne i Hercegovine

Projekt u svojoj maksimalnoj vrijednosti doseže 5 milijardi eura, a to onda uključuje i izgradnju aerodroma za poslovne džetove, golf terene te investicije unutar BiH - odakle bi se mogla koristiti radna snaga i vršiti opskrba hranom.

Tan kontrolira čak i lutriju u Maleziji

Bogatstvo Vincenta Tana procjenjuje se na 10 milijardi dolara, a vlasnik je kompanije Berjaja koja se bavi nekretninama. Tan osim toga kontrolira lutrije na Filipinima i u Maleziji, a rado ulaže i u nogometne klubove.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene