Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Temperature idu do 35 °C

Pazite se paklenih vrućina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najtoplije će biti u Slavoniji i ostatku unutrašnjosti, kao i na južnom Jadranu, dok bi se na sjevernom Jadranu mogli rashladiti i pokojim pljuskom sredinom tjedna

Nakon gotovo cjelomjesečnog 'normalnog' ljetnog vremena i podnošljivih temperatura, ovog nam tjedna ponovno stižu paklene vrućine. Cijeli će nas tjedan grijati sunce, a u pojedinim dijelovima zemlje temperatura bi se mogla popeti i do 35 stupnjeva Celzijevih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

Najtoplije će biti u Slavoniji i ostatku unutrašnjosti, kao i na južnom Jadranu, dok bi se na sjevernom Jadranu mogli rashladiti i pokojim pljuskom sredinom tjedna.

>> Doznajte kako prepoznati SIMPTOME DEHIDRACIJE!

Minimalne jutarnje temperature bit će 15 stupnjeva Celzijevih, a do kraja dana penjat će se i za dvostruko više.

Temperature će se na moru kretati do 34 stupnja Celzijeva pa svi oni koji su ovo razdoblje odabrali za odlazak na Jadran, nisu pogriješili. Ipak, liječnici upozoravaju kako se treba čuvati velikih vrućina i dobro se zaštititi od sunca. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene