Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači, oprez

Pazite kojim putem idete: U širem centru Zagreba počeli radovi na tri važne ulice

Ilustracija
Ilustracija Foto: Patrik Macek / PIXSELL
Počeli su radovi na rekonstrukciji triju važnih ulica u širem centru Zagreba.

Nakon što su u subotu počeli radovi na zagrebačkoj Ulici kneza Branimira, danas su počeli i radovi na raskrižju Nove ceste i Rihtmanove, na dijelu Harambašićeve te na raskrižju Vukovarske s Hrvatskom bratskom zajednicom.

Naime, zbog drugog dijela zimskih školskih praznika očekuje se smanjenje intenziteta prometa u cijelom gradu pa će se, uz već postojeće radove, izvoditi i novi radovi na tri lokacije.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un i Vladimir Putin predsjednički automobil Putin poklonio Kim Jong Unu luksuznu limuzinu

Raskrižjem Nove ceste i Ulice Zvonimira Rihtmana bit će otežan promet u utorak od 8:30 do 15 sati jer je zbog izvođenja radova na vodoopskrbnom priključku potrebno izvesti prijekop kolnika koji se nalazi u zoni raskrižja. Za vrijeme radova bit će zabranjen ulaz i izlaz iz Ulice Zvonimira Rihtmana na Novu cestu.

Harambašićevom ulicom na dijelu od Maksimirske ceste do Štoosove ulice bit će otežan promet od utorka u 8 sati do subote, 24. veljače do 15 sati. Zbog izvođenja radova izgradnje zasunske komore vodoopskrbnog cjevovoda u raskrižju Harambašićeve i Škrlčeve bit će onemogućeno prometovanje Harambašićevom ulicom od sjevera prema jugu, dok će se promet u smjeru jug – sjever odvijati nesmetano. Obilazni je pravac Maksimirska – Šulekova – Štoosova.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić i Tamara Laptoš naznake dobre suradnje? Intrigantan sastanak: Europska tužiteljica i Ivan Turudić razgovarali su dan uoči dramatične akcije

Na raskrižju Hrvatske bratske zajednice i Vukovarske od utorka do četvrtka će se od 9 do 14 sati izvoditi radovi optimizacije semaforskih uređaja. U tom će razdoblju promet regulirati prometni policajci i pripadnici prometnog redarstva Grada Zagreba.

Iz Grada sve sudionike u prometu mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene