467243
467243
467243
467243
467243

Pavo Barišić o informatici u školama

  • , 17.02.2017., 18:05
  • Autor:
  • komentara

Ministra Pavu Barišića pitali smo, obzirom na najavljenu modernizaciju informatike, od kada će se primjenjivati novi kurikulum u nastavi.

 
 
 
 
 
Barišić o informatici u školama (Video: Vijesti u 17h)
Barišić o informatici u školama (Video: Vijesti u 17h)

S obzirom na konačno najavljenu modernizaciju nastave informatike, upitali smo ministra Barišića od kada će se primjenjivati novi kurikulum u nastavi, i hoće li se koristiti dokumenti koji su napisani u sklopu reforme obrazovanja.

''Nije na mala vrata, mi kurikularnu reformu nastavljamo, dokumente koji su već napravljeni sad ih analiziramo i neke od njih ćemo naravno primijeniti za sljedeću školsku godinu'', odgovorio je na pitanje dolazi li kurikularna reforma na mala vrata od jeseni u škole.
 DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se