Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanka Opačić o optužbama Vlade

'Pavić govori ono što Kosor misli i želi da kaže'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP poziva Vladu koja već danima šuti da otvoreno kaže tko stoji iza nereda u Zagrebu ili da demantira tvrdnje glasnogovornika Pavića da iza tih nereda stoji oporba.

'Glasnogovornik Vlade, čiju smjenu traži bivši predsjednik Mesić, a na odgovornost poziva aktualni predsjednik Josipović, javno govori samo ono što Jadranka Kosor misli i želi da kaže', rekla je Milanka Opačić. Dodala je kako su ovakve poruke iz Vlade vrhunac bahate politike koje je građanima dosta.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva

'SDP još uvijek nije razmotrio mogućnosti tužbe za klevetu koju je zbog izjave glasnogovornika Pavića jučer najavio Radimir Čačić iz HNS-a', dodala je Opačić. Naglasila je kako će SDP o tome razgovarati sutra na predsjedništvu stranke.

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

>> Grbić: Nema saznanja da iza nereda stoji oporba

Opačić je poručila kako Vlada više ne zna što radi, a što govori. 'Jedino što od njih možemo očekivati jest da odu s vlasti', zaključila je. Rekla je da je SDP izbrojao strategiju i Vladine planove koje je Kosor prezentirala te zaključio da ništa nije učinjeno.  'Sve napisano u godini dana je Vladina tiskara iluzije. U mandatu Kosor nelikvidnost je veća za 1,2 milijarde kuna', poručila je Opačić.

SDP tvrdi da je u želji da pomogne hrvatskom radništvu i gospodarstvu predložio već 11 zakon od kojih niti jedan nije prihvaćen. 'Vladina politika se svodi na hrpe papira iza kojih nema rezultata, a kako se papiri povećavaju, raste nezaposlenost', rekao je Danijel Mondokar iz SDP-a. 'Trikovima se ništa ne može postići, a Vlada donosi zakone kojima koristi EU kao smokvin list', istakao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene