Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Parlamentarni izbori 2015

'Naši kandidati znat će se postaviti prema revolucionarnoj ekstremnoj desnici'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokarata i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić rekla je u nedjelju kako je HNS za parlamentarne izbore potvrdio kandidate koji će znati nositi odgovornost za cijelu zemlju i postaviti se prema konkurenciji Tomslava Karamarka, kojega je okarakteritizarala "revolucionarnom ekstremnom desnicom".

Za naše kandidate izabrali smo kvalitetne ljude koji će znati nositi odgovornost za cijelu zemlju, ne samo za sebe, poručila je predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić na sjednici Središnjeg odbora stranke na kojoj su potvrđeni HNS-ovi kandidati za predstojeće parlamentarne izbore, priopćeno je iz te stranke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održan sastanak Milanović: 'Budimo pošteni prema ljudima, konstituirajmo se i bjež'mo ća' Slika nije dostupna SDP nudi mnogo toga SPREMNI NA SVE 'Ako treba radikalnije, onda ćemo to s MOST-om'

Obraćajući se članovima Središnjeg odbora, poručila je kako je zbog svega što je HNS zajedno sa svojim partnerima u Vladi napravio tijekom posljednje četiri godine, a što je dovelo do toga da je Hrvatska danas, prema svim gospodarskim pokazateljima, uhvatila pozitivan trend i raste, neophodno pobijediti na izborima i nastaviti započeti posao na dobrobit svih građana, navodi se u priopćenju.

NADA SE RJEŠENJU 'Odnose Srbije i Hrvatske ne treba dalje dramatizirati'

„Nije sve što desni centar radi uvijek loše, ali Tomislav Karamarko nije desni centar, nego revolucionarna ekstremna desnica koja smatra da sve što nije njihovo i za njih, treba iskorijeniti. To je konkurencija protiv koje se u ovom trenutku postavljamo i zato nam je važno tko stoji u prvim redovima naše stranke. To su ljudi koji su spremni preuzeti odgovornost“, poručila je predsjednica HNS-a.

Na sjednici Središnjeg odbora HNS-a dodijeljene su i tradicionalne nagrade Krešimir Džeb, koje se dodjeljuju istaknutim članovima HNS-a za kvalitetan stranački rad, uspješne rezultate i osobit doprinos razvoju HNS-a. Ovogodišnji dobitnici su dugogodišnja članica HNS-a Grada Zagreba Vesna Roje i dugogodišnji član i jedan od osnivača splitskog HNS-a Miroslav Granić, navodi se u priopćenju Ureda za odnose s medijima HNS-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene