Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitala Domoljubnoj koaliciji

Pogledajte govor predsjednice koji je razljutio SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolinda Grabar Kitarović kratko se obratila javnosti.

Nešto iza jedan sat javnosti se obratila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović bez mogućnosti postavljana pitanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko će prvi do mandatara? Grabar Kitarović u četvrtak započinje konzultacije sa strankama Slika nije dostupna Davanje mandata Konzultacije s predsjednicom tek idući tjedan

REZULTATI DIP-a: Domoljubna koalicija 61, Hrvatska raste 53, MOST 19, IDS 4, Živi zid 1, HDSSB 2, Bandić Milan 2, Uspješna Hrvatska 1

'U ovome trenutku hjela bih čestitati državljanima i državljankama koji su danas na izborima pokazali da je Hrvatska država zrela demokracija. Iako još govorimo o nepotpunim rezultatima želim čestitati svima koji su izabrani u novi saziv Sabora i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik izbora.



Veseli me da smo pokazali da je Hrvatska demokratska država i pozivam sve koji su izabrani u novi saziv Sabora da pokažu odgovrnost prema građanima koji su ih izabrali, da poštuju njihovu želju i da se iznad stranačkog interesa postave interesi hrvatske države, naroda i građana. Iza nas treba ostaviit predizbornu kampanju, bilo kakve podjele i teške riječi koje su pale. Treba se usredotočiti na interese države i građana s obzirom da svi imamo odgvornost nastaviti Hrvatsku voditi iz krize i da se ovih dana usredotoče upravo na to.

Osobno ću u skladu s ovlastima pristupiti procesu vrlo odgovorno, nakon konzultacija vjerujem da ćemo uskoro imati i novog mandatara. Svima želim puno uspjeha u razgovorima. Ponavljam želja je građana da se prije svega vodi briga o interesima hrvatskog naroda', rekla je predsjednica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene