Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

HIT NA INTERNETU

'Naš 'antispot' ostvario je veliki uspjeh! Pogledalo ga je sto tisuća ljudi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik Ivo Josipović na svom Facebook profilu pohvalio se videospotovima svoje stranke Naprijed Hrvatska koji su za kampanju, kaže, izrađeni u vlastitoj produkciji, zbog skromnih sredstava.

Spot stranke Naprijed Hrvatska režirala je članica predsjedništva stranke Irena Škorić, a glazba je s autorskog CD-a Ive Josipovića. Na društvenim mrežama o ovome se puno priča.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve doznao iz medija Božo Petrov odgovorio Ostojiću na poziv za sučeljavanje Slika nije dostupna Pregovori oko pozicija u Vladi Petrov: Karamarko i ja ćemo biti potpredsjednici Vlade

'Naš „antispot“ ostvario je veliki uspjeh! Na društvenim mrežama i portalima u samo jedan dan pogledalo ga je oko sto tisuća ljudi! Njime smo pokazali besmisao trošenja miliona i miliona na skupo producirane „svejednake“ spotove. Naš spot, drukčiji od sviju, košta NULA KUNA! Platili jedino 1.500,00 kuna za studio. Pokazali smo naše mlade članice i članove koji su zvukovima kamenčića i optimističkim uzvikom „Naprijed Hrvatska!“ pokazali da na političku scenu dolazi nova stranka i nova, mlada generacija. Probili smo i određenu medijsku blokadu, upozorili javnost da smo tu. Zapravo, dva su spota. Prvi, dulji, onaj sa zvukom kamenčića i optimističkim uzvikom, i drugi, onaj koji zvuk razgovora miješa s mojom glazbom s CD-a. Taj spot na kraju poručuje: tu smo, s vama smo! U spotovima, s obje strane kamere, naše su članice i članovi, volonteri i prijatelji. Hvala svima, hvala Ireni Škorić na (anti)spotovima koji su, kažu mnogi, izazvali buru na internetu! Pogledajte i Vi!', stoji na Facebook stranici Ive Josipovića.

'Da, evo i drugog (anti)spota! Tu smo, odgovorni ljudi za uspješnu Hrvatsku!', objavljeno je tijekom nedjelje na Facebook stranici Ive Josipovića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene