Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li i Vi provjerili?

'Gdje sam 2015.' hit među biračima – gotovo 45 tisuća u tri dana koristilo aplikaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni zajedno s news portalom DNEVNIK.hr pokrenula je nedavno jedinstvenu web aplikaciju Gdje sam 2015. za sve birače na ovim parlamentarnim izborima. Aplikacija se nalazi na portalu DNEVNIK.hr.

U samo tri dana, gotovo 45 tisuća korisnika odgovorilo je na 20 tvrdnji i saznalo koja politička stranka ili koalicija im je najbliža.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći" Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Uz jedinstvenu aplikaciju na hrvatskom tržištu, izvrsne rezultate imalo je i izdanje najgledanije informativne emisije u Hrvatskoj koje se emitiralo u ponedjeljak. Dnevnik Nove TV je tako 26.listopada ostvario izvrsnu gledanost s 35,7% udjela u gledanosti.

Tada je u sklopu Dnevnika Nove TV prikazana i prva analiza podataka na temelju tvrdnji iz aplikacije Gdje sam 2015. Naime, političke stranke odgovarale su na 20 tvrdnji u web aplikaciji Gdje sam 2015., a neke od njih su bile i uvođenje eura, arbitraža sa Slovenijom, lustracija, eksploatacija energenata iz Jadrana i druge.

ANALIZA DOMOLJUBNE KOALICIJE Znate li tko je najsličniji HDZ-u?

Poduzetnici iz Ravne Gore te drvoprerađivači iz Perušića otkrili što zamjeraju političarima

Analiza je obuhvatila stavove dviju najvećih stranaka SDP-a i HDZ-a, a u jučerašnjem Dnevniku Nove TV analizirali su se zanimljivi podaci za Domoljubnu koaliciju. Analize će se i dalje kontinuirano provoditi i objavljivati u Dnevniku Nove TV kroz projekt praćenja izbora.

Parlamentarni izbori na Novoj TV za gledatelje će biti neiscrpan izvor bogatog sadržaja- vrhunski reporteri koji izvještavaju o programima te donose analize, tehnički i vizualno vrhunski opremljen news studio, dok će važnu ulogu odigrati i druge platforme - portal DNEVNIK.hr na kojemu će liste moći predstaviti svoje programe, dok će se putem društvenih mreža također voditi stalna interakcija s gledateljima. Povezivanje televizijskog sadržaja koji nudi najgledaniji informativni program u Hrvatskoj, sa društvenim mrežama i cijelom online zajednicom, imperativ je kojeg se Nova TV drži u svim projektima koje stvara.

Poristup aplikaciji: http://dnevnik.hr/gdjesam2015/

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene