Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak bisera s ceste

Parkirao auto nasred ceste pa prijavio da je ukraden!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako krenete večeras prema Lici i Gorskom Kotaru, policija će kontrolirati imate li zimsku opremu.

Tko je nema neće moći na autocestu da se ne bi ponovio kaos od prošloga vikenda.  Snježni kaos na cestama ne bi se smio ponoviti i na većini ulaza na autocestu Rijeka - Zagreb policija kontrolira zimsku opremu.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Snijeg i led otežavaju povratak kući milijunima Kineza uoči Proljetnog festivala - 4 Ima i poginulih VIDEO/FOTO Ledeni užas u Kini: Tisuće zarobljene u jednom od najvećih prometnih čepova, muškarac danima nije mogao iz vozila

>> VIDEO: Stavljao lance na gume usred tunela!

Većina goranskih vozača ipak ima zimsku opremu. 'Imam kompletnu zimsku opremu, sve četiri zimske gume jer živimo u tim uvjetima i tako se moramo prilagoditi', tvrdi vozač Darko Stipanović.

Odvezli mu 'ukradeni' automobil na deponij

A osim već viđenih bisera s nadzornih kamera bilo je toga još. Jedan vozač lijepo je parkirao na cesti, a poslije prijavio da mu je automobil ukraden. 'On je ostavio automobil i prošao, jer valjda će doći po njega drugi dan. Poslije smo ustanovili da je auto ostavio i da je odvezen ugovorom HAK-a i autoceste u deponij u Karlovac', pojasnio je načelnik policijske postaje Vrbovsko Branko Piršić.

Prognoza se počela ostvarivati i snijeg je kasno popodne počeo padati u Gorskome kotaru a prema najavama tako bi trebalo biti i sutra tijekom cijeloga dana. Dionica autoceste od Bosiljeva do Rijeke se čisti i ralice su na terenu. Snijeg je u jačanju i s obzirom na prognozu, ako baš ne trebate, noćas ne krećite na put.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene