Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaže da je to slučajno

Pariz: Hrvatski veleposlanik Ivo Goldstein drži sliku Tita u uredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Titova fotografija u hrvatskom veleposlanstvu u Parizu zabrinula je jednog građanina Pariza koji je porijeklom iz Hrvatske.

Ivo Goldstein, hrvatski veleposlanik u Francuskoj u sobi za prijam stranaka u veleposlanstvu u Parizu ima uokvirenu fotografiju Josipa Broza Tita, doznaje Jutarnji list, koji navodi i kako su u Ministarstvu vanjskih poslova pojasnili kako ne postoji zabrana u vezi s držanjem te fotografije.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović STAVILI TITA UZ ČETNIKA Zoran Milanović o skandalu u Srbiji: ''Draža Mihailović je bio jedna obična budala'' Slika nije dostupna Tvrtko Jakovina za DNEVNIK.hr Povjesničar objasnio tko se doista u Domovinskom ratu borio pod ''Za dom spremni'', ima i važnu poruku za premijera Plenkovića

>> Saša Broz: Tito nije rekao gdje želi biti pokopan, a Jovanku nisam ni vidjela

Ako se neka fotografija djece, Zagreba ili neke treće osobe, drži na stolu, kaminu ili policama, Zakon to ne brani, ističu u Ministarstvu.

Sam Goldstein je Jutarnjem otkrio kako se fotografija u prostoriji nalazi slučajno te da ju je namjeravao kroz dvadesetak dana pokloniti jednom kafiću u Parizu, čiji je pokojni Tito bio česti gost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene