451836
451836
451836
451836
451836

Palfi izvrijeđala Sinčića? Koji k*** misliš da si ti, ja sam malo duže od tebe u stranci...'

  • , 29.09.2016., 10:26
  • Autor:
  • komentara

Vladimira Palfi, supredsjednica Živog Zida, prema audio snimci čiji je transkript objavio Globus, navodno je vrijeđala svog supruga Ivana Sinčića u raspravi oko izrade predizbornih plakata.

 
 
 
 
Vladimira Palfi i Ivan Sinčić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
Vladimira Palfi i Ivan Sinčić (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

"Što stalno spominješ sukob?! Gdje, gdje je bio sukob? Slušam!!!", navodno je vikala Palfi na što joj je Sinčić smirenim glasom odgovorio:

“...ma, znaš, za plakate...”

Ona ga je potom prekinula i nastavila:

“Što Luka neće?! Rekla sam ti da ću napraviti plakate, to je moja odluka. Koji k*** misliš da si ti, ja sam malo duže od tebe u stranci...”, kazala je Palfi, kako piše Globus.

Iz redova Živog zida od izbora se samo nižu optužbe da je ideološki trojac Živog zida, uz Sinčića i Ivana Pernara na čelu s Vladimirom Palfi, prigrabio svu upravljačku i financijsku vlast.

Globus je posjetio međimursku Belicu, rodno mjesto Palfi gdje mještani navodno za nju nemaju puno lijepih riječi.

Opisuju je kao osobu koja je od malih nogu pokazivala znakove problematičnog ponašanja; tvrde da je bila sklona ispadima i prijetnjama, fantaziranju, preuveličavanju i životu iznad realnih mogućnosti, javlja Globus.

Za komentar smo upitali Ivana Pernara, jednog od čelnih ljudi Živog zida koji je tek kratko poručio: "Nemam namjeru baviti se žutilom. Komentirati takve stvari ne pada mi na pamet."

Palfi jse u komentarima na Facebooku tek kratko osvrnula na članak:

"Navodno sam snimala sama sebe, ne znajući, onda poslala Ivanu snimku, ne znajući, i onda je Ivan poslao Runticu, isto ne znajući. Baš onome koji ima studio za obrade. :)
Budite ozbiljni", napisala je Palfi na svom Facebook profilu koji je nedugo nakon objave postao nedostupan.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se