Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O novoj Vladi

Hasanbegović: "Ovo je negacija svega što Stier zastupa, siguran sam da će postupiti sukladno savjesti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Hasanbegović kazao je kako očekuje da će Davor Ivo Stier postpupiti sukladno svojoj savjesti.

Zlatko Hasanbegović prilikom izlaska iz Sabora u kojem su danas potvrđeni novi ministri, kratko se osvrnuo na koaliciju HDZ-a i HNS-a.

Pročitajte i ovo Davor Ivo Stier humanitarno primirje u Gazi Bivši ministar vanjskih poslova o rezoluciji UN-a: "Dva su razloga zbog kojih je Hrvatska glasala protiv" Slika nije dostupna Kriza vlasti Pupovac o 'Hasanbegovićevoj žrtvi': U Hrvatskoj je puno spinova...

"Označio sam ovo trgovinsko-klijentelističkom koalicijom i prevarom birača. To je moje jasno i principijelno stajalište. Tko god je iščitavao moje izjave u proteklih mjesec dana, bilo mu je jasno kako ću postupiti. Ovo je početak novog razdoblja hrvatske politike. Ne samo za mene, gospođu Esih i Glasnovića već za sve aktere. Ovi događaji sigurno neće ostati bez dubljih političko-stranačkih posljedica", kazao je Hasanbegović.

Reporterka Nove TV Ivana Brkić Tomljenović Hasanbegovića je pitala i što očekuje da će ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier sada napraviti.

"Ne znam, siguran sam da će postupiti sukladno svojoj savjesti i načelima koje je sam iznio u svom programatskom spisu Nova paradigma. Ovo što se sada događa je negacija svega što je Stier dosada zastupao u javnom životu kao intelektualac", kazao je Hasanbegović.

Na pitanje očekuje li da Stier podnese ostavku, Hasanbegović je samo slegnuo ramenima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene