Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Preduvjet za sve je obrazovanje'

Otvorena škola kod Dubrovnika obnovljena novcem europskih fondova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade Branko Grčić i ministar obrazovanja Željko Jovanović u Orašcu pokraj Dubrovnika otvorili su novoobnovljenu školsku zgradu.

Škola je obnovljena je novcem ministarstva regionalnog razvoja i grada Dubrovnika te europskih fondova. Obnova škole omogućila je jednosmjensku nastavu za sve učenike.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> Šibenik: Djelatnica škole maloljetnika poticala na izostanak s nastave

'Ukupna investicija je oko 4 i pol milijuna kuna, od čega je država financirala 3 milijuna i 300 tisuća kuna. Projekt je počeo 2011., evo završio je nedavno', kaže Branko Grčić ministar regionalnog razvoja.

'Preduvjet za sve je obrazovanje. Dakle, da svako dijete koje se rodi u Hrvatskoj, koje ima jednake uvjete da dobije najkvalitetnije obrazovanje koje zaslužuje svatko tko živi u Hrvatskoj', kaže ministar obrazovanja Željko Jovanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene