Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeli Božić

Otvorena sezona na Platku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za one koji žele snježni Božić Platak je pravo odredište. Tamo je danas i službeno počela sezona skijanja pa iako još uvijek nisu otvorene sve staze, mnogobrojni skijaši, snowborderi i sanjkaši sjajno se provode.

Po snježnim se padinama Platka danas sanjkalo, skijalo, bordalo i padalo. I to sve sa smiješkom. Temperature koje do prije svega petnaestak dana nisu baš išle na ruku skijašima srećom su se ipak spustile.

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Slika nije dostupna Ima dovoljno snijega Počela sezona skijanja na Platku

Za sada se može skijati jedino na baby liftu i na donjem dijelu Radeševa. No temperature su dovoljno niske za umjetno zasniježivanje, a prognoze kažu da bi moglo biti još snijega.

No nisu uživali samo skijaši. Jednima je bilo dovoljno naužiti se svježega zraka, drugima izvoditi raznorazne ludorije dok su pak treći došli po dozu adrenalina. Dugoočekivani Bijeli Božić Platku se konačno dogodio. Snijeg će, kažu uspjeti održati, a nadaju se da će oko Nove godine uspjeti otvoriti sve žičare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene