Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo na Marjanu

Otkriven sav sadržaj ruksaka: Pronađen ručnik natopljen krvlju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrivene je sadržaj ruksaka pronađenog uz tijelo Meksikanke Selene Graciano Macedo ubijene krajem kolovoza na Marjanu.

Uz već poznatu kopiju Milanova dresa, u ruksaku se nalazio dobro naoštren kuhinjski nož, pokojničin fotoaparat, radne rukavice i tri okrugla sendviča. Do sada je bila nepoznata činjenica da je u ruksaku bio i ručnik natopljen krvlju i pamučna majica kratkih rukava, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

>> Privedeni nemaju veze s ubojstvom Meksikanke: 'Ubojica nije iz Srbije'

Dva detalja istražitelje upućuju na pretpostavku da ubojica nije iz Splita. naime, sva tri sendviča napravljena su od različitih vrsta peciva kakvih nema u splitskim trgovinama, što govori da su možda napravljeni u nekom hotelu ili hostelu gdje su uzeti sa švedskog stola.

Drugi detalj je ručnik kakav se, tvrde istražitelji, često može naći u hostelima i hotelima. No, činjenica da je Meksikankino tijelo bilo dobro sakriveno, govori da je ubojica na Marjanu boravio i prije.

Podsjetimo, nestanak meksikanke prijavljen je 22. kolovoza. Nakon opsežne potrage koja je trajala četiri dana, i u koju je bila uključena policija, HGSS i psi tragači, na Marjanu pola metra ispod zemlje pronađeno tijelo nesretne 31-godišnjakinje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene