Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavljen zbog uvreda

Alessandro Avenati, otac malenog Cesarea, završio na splitskoj policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alessandro Avenati , otac malog Cesarea, bio je na obavijesnom razgovoru u splitskoj policiji, potvrdila nam je to njegova odvjetnica Ajka Radić ne želeći otkriti više detalja.

Vanda Plazonić, prijateljica Nine Kuluz, kazala je kako je Avenatti prijavljen zbog niza izjava i uvreda koje je slao porukama i društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Nina Kuluz na konferenciji u Splitu (Foto: Mario Jurič) Na neodređeno vrijeme Odgođena ovrha nad malenim Cesareom, sinom Nine Kuluz Nina Kuluz na konferenciji u Splitu (Foto: Mario Jurič) Traži izuzeće sutkinje Nina Kuluz objavila mišljenje psihijatra o stanju malog Cesarea pred novu ovrhu

Avenatti je došao u Split kako bi nazočio predaji djeteta, što je u međuvremenu odgođeno.

Pokušali smo stupiti u kontakt s Avenatijem koji je u telefonskom razgovoru tek kratko poručio kako ne želi razgovarati o tome.

U pratnji policije u poslijepodnevnim je satima došao na Prekršajni sud u Splitu. Policija zbog zaštite djeteta i osobnih podataka ne želi potvrditi ni demantirati navode o uhićenju.

Podjsetimo, Avenatija je prekršajno prijavila bivša partnerica i majka dječaka, Nina Kuluz jer od ožujka 2017. nije posjetio svoga malodobnog sina, te zato što je lani u lipnju na društvenoj mreži vulgarno vrijeđao nju i njenu sestru.

Podsjetimo, ovrha osmogodišnjeg Cesarea Avenatija odgođena je na neodređeno vrijeme i splitski Općinski sud nije ju proveo u srijedu, kako je bilo najavljeno, na adresi stanovanja majke dječaka Nine Kuluz na Pujankama.

Osim odgode u Splitu Nina Kuluz dobila je i odgodu svog javljanja policiji u Italiji, na koju je trebala otići upravo sutra za kad je bila zakazana i ovrha njezina sina u Splitu. S talijanskog suda izvijestili su ju da se umjesto dosadašnjih svakih 15 dana policiji u Torinu mora javljati svakih 20 dana.

Kuluz je proteklog vikenda medijima otkrila novi nalaz dječjeg psihijatra, po čijem bi mišljenju za Cesarea bio štetan odlazak u Italiju ocu. Uz to, zajedno je sa svojom prijateljicom Vandom Plazonić, među ostalim, ustvrdila kako dijete nije otela, već se po dolasku u Split javila Centru za socijalnu skrb, kao i da je otac djeteta mogao vidjeti dječaka ukupno 108 dana, od čega je iskoristio svega tri dana da bude s njim u kontaktu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene