Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješna akcija pronalaska

Otac za DNEVNIK.hr otkrio nove detalje o sinu Gabrielu: "Hospitaliziran je, testiran je na droge..."

Gabriel Tatić Matijević i njegov otac
Gabriel Tatić Matijević i njegov otac Foto: DNEVNIK.hr/Dnevnik Nove TV
Nakon što je nakon višednevne potrage pronađen 19-godišnji Gabriel Tatić Matijević, otac nam je otkrio da se trenutačno nalazi u bolnici. Zahvalio je medijima i svim službama koje su pomogle da im se sin pronađe.

Javio nam se otac 19-godišnjeg Gabriela Tatića Matijevića, mladića za kojim se tragalo danima.

"Želim zahvaliti svim službama koje su bile aktivne i pomogle u pronalasku mog sina. Gabriel je hvala Bogu pronađen i hospitaliziran. Kako bi se zaustavila daljnja priča, moram naglasiti da je prilikom pronalaska bio negativan na droge i alkohol. Zaista sam neizmjerno zahvalan i medijima koji su se maksimalno angažirali. Još jedno veliko hvala svima", rekao nam je Gabrielov otac.

Iz kuće je otišao u petak rano ujutro. Bio je u izlasku s prijateljem, a nakon toga mu se izgubio svaki trag. Ostavio je mobitel u kući, što je nevjerojatno jer, kako nam je kazala njegova majka, to nikad ne radi.

Pročitajte i ovo Muškarac se zatvorio u kuću - 6 Prijetio i bombama FOTO Gotova drama u Slavoniji, predao se muškarac koji je gađao kuću molotovljevim koktelima: "Da smo ostali unutra kad je ubacivao u boravak, zapalio bi nas"

Vijest o nestanku mladićeva majka javila je bivšem suprugu, koji je odmah krenuo iz Njemačke, u kojoj radi, put Hrvatske. Srećom, potraga je uspješno okončana u ponedjeljak. Mladić je spavao u autu na Trešnjevci, u kojem je bio dezorijentiran. Iz policije su nam rekli kako su, nakon što su ga pronašli, odmah obavijestili i hitnu službu. Nije pružao otpor policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene