Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna Čehinja puštena iz bolnice

Ostojić ponosan na liječničke timove: 'Obavili ste sjajan posao!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Rajko Ostojić ponosan je na odlično obavljen posao Hitne službe koja je priskočila u pomoć ozlijeđenim češkim turistima.

'Ponosan sam na oba segmenta, na Hitnu medicinsku pomoć koja je došla u roku od 5 do 7 minuta, na devet timova, svi pacijenti zbrinuti su u roku od sat vremena, ali na sve tri bolnice, Gospić, Dubravu i Rebro. Ponosan sam na sve sestre i liječnike koji su u bolnicama obavili sjajan posao', poručio je ministar Ostojić.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

>> 'Ovo je velika tragedija, Hrvatska je Česima uvijek bila popularna destinacija'

Obišao je danas u pratnji liječnika ozlijeđene djevojčice iz Češke. 'Razgovarao sam s Natali, u dobroj je kondiciji', rekao je. Ispričao je kako je ozlijeđena Natali tužna, ali je u dobrom fizičkom stanju. 'Prezadovoljna je sa sestrama i s liječnicima. Tu su joj i mama i tata', rekao je Ostojić.

Dodao je da se druga pacijentica Tereza polako budi, te da očekuju da će sutra ujutro biti u potpunosti van životne opasnosti. Ministar Ostojić rekao je kako je Tereza još uvijek sedirana, ali postupni spontano diše. 'U ovom trenutku, ona diše uz pomoć aparata svega 30 posto i miče rukama', rekao je.

Inače, jutros je još jedna ozlijeđena Čehinja puštena iz bolnice. Još su četiri osobe iz 'autobusa smrti' hospitalizirane u Hrvatskoj.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene