Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pahor o ostavci

'Ostavka je unutarnje pitanje Hrvatske'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik slovenske vlade Borut Pahor izjavio je popodne u Budimpešti da je ostavka Ive Sanadera s mjesta predsjednika hrvatske vlade unutarnja stvar Hrvatske, izrazivši nadu da to neće utjecati na rješavanje graničnog pitanja, prenio je Pahorov ured.

Pahor boravi u prvom posjetu susjednoj Mađarskoj, a na rubu razgovora s mađarskim domaćinima posjeta komentirao je i Sanaderovu ostavku na mjesto premijera i predsjednika HDZ-a.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Novinari ispred Banskih dvora Promjene u Banskim dvorima FOTO Svi hrvatski premijeri: Znate li tko su sve bili predsjednici Vlade?

'Ostavka je unutarnje pitanje Hrvatske, ali se nadam da će Hrvatska nastaviti pregovore za ulazak u EU i da ostavka neće djelovati na rješavanje graničnog zapleta', rekao je Pahor, a prenose slovenski mediji.

Slovenski je premijer opetovao stajalište Ljubljane kako je zaplet s blokadom pristupnih pregovora nastao zbog toga što je Hrvatska 'uvela prejudiciranje granice u pregovarački proces s Europskom unijom'.

(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene