Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskorištavanje na najgori način

DNO DNA Osijek: Varao oboljele od raka prodajući im lažno ulje od kanabisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je optužnica protiv 46-godišnjaka koji je prodavao lažno ulje od kanabisa.

Zbog prijevare u kojoj je oštećenima - bližnjima oboljelih od raka nudio pomoć u liječenju i prodao im lažno ulje od kanabisa, osječko Općinsko državno odvjetništvo (ODO) podignulo je optužnicu protiv 46-godišnjeg okrivljenika, izvijestilo je u ponedjeljak to odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Pušači marihuane pozdravili legalizaciju kanabisa u Njemačkoj - 1 Veliko slavlje FOTO Njemačka legalizirala kanabis: "Konačno se možemo pokazati. Ne trebamo se više skrivati" Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Muškarca se se tereti da je od lipnja 2013. do travnja 2014. u Osijeku, Kaštel Novom i Novoj Vesi Petrijanečkoj na jednoj internetskoj stranici objavio više članaka o tome da ulje kanabisa pomaže u liječenju raka i navodna svjedočanstva osoba koje su se uz pomoć tog ulja izliječile te da je oglasio prodaju tog ulja iako ga nije imao.

Nakon što su ga kontaktirali 30-godišnjak čiji otac boluje od raka pluća i 60-godišnjak čija žena boluje od karcinoma maternice, vjerujući da će im prodati ulje kanabisa, okrivljenik se s njima dogovorio te im je prodao bočice s biljnim uljem bez tragova THC-a. Tereti ga se da je 30-godišnjaka oštetio za 4200 eura, a 60-godišnjaka za 11.600 kuna.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene