Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vožnja pod utjecajem alkohola

Optužni prijedlog protiv vozačice za nesreću u kojoj je stradao Pavković

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je optužni prijedlog protiv hrvatske državljanke B. P. (1965.) zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je satnik Marko Pavković ostao bez obje noge.

U optužnom prijedlogu, u kojem se ne navodi ime stradalog, okrivljenicu se tereti da je izazvala nesreću jer je vozila prevelikom brzinom i pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život

>> 'Pavkoviću, sve je otkazano. Vidimo se, drži se'

Ona je oko 00,10 sati 17. ožujka 2010. u Aveniji Većeslava Holjevca upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (koncentracija od 1,97 g/kg apsolutnog alkohola) 'pristajući da vožnjom u takvom stanju ugrozi druge sudionike u prometu', a brzinu kretanja vozila nije prilagodila gustoći prometa kako bi vozilo mogla pravodobno zaustaviti pred svakom preprekom. Bez da je kočila, automobilom je naletjela na M. P. koji se u istom prometnom traku nalazio pored stražnjeg dijela zaustavljenog i propisno obilježenog osobnog automobila nepodobnog za daljnju vožnju. U prometnoj je nesreći M. P. zadobio teške tjelesne ozljede, navodi Općinsko državno odvjetništvo u optužnom prijedlogu objavljenom na internetskoj stranici DORH-a.

Satnik Pavković u toj je nesreći stradao samo nekoliko sati po povratku iz mirovine misije u Afganistanu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene