Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćale se iz škole

Optužen 20-godišnjak koji je BMW-om naletio na tri učenice i jednu ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjaka koji je krajem travnja ove godine automobilom naletio na tri djevojke dok su se vraćale iz škole.

Slavonskobrodsko tužiteljstvo 20-godišnjaka optužnicom tereti da je 25. travnja oko 19 sati u Slavonskom Brodu vozio BMW, čija je snaga motora veća od one kojom je kao mladi vozač smio upravljati.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Kosovski autobus sletio kod Slavonskog Broda podignuta optužnica DORH objavio za što terete vozača autobusa smrti: Okrenuo se prema stražnjem dijelu autobusa...

Zbog prekoračene brzine izgubio je nadzor nad automobilom te skrenuo na lijevu stranu ceste, a potom i na pješačku stazu kojom su u tom trenutku prolazile dvije 15-godišnjakinje i jedna 16-godišnjakinja. U naletu su sve tri djevojke zadobile teške i po život opasne ozljede, od kojih je jedna od njih preminula 28. travnja.

Deni Župan pušten iz pritvora uz 60.000 kuna jamčevine

Sve tri djevojke vraćale su se tada iz brodske srednje škole Matije Antuna Reljkovića i u nesreći su zadobile teške ozljede uglavnom donjih ekstremiteta. Kirurške ekipe u Općoj bolnici dr. Josipa Benčevića satima su se borile za njihov život, no jedna je tri dana poslije nažalost podlegla ozljedama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene