Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Po tko zna koji put

Kaos u Remetinečkoj: Autobusi i automobili okretali se nasred ceste

Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Radovi u Remetinečkoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/5 >>
Na zagrebačkoj Remetinečkoj ulici ponovno su u tijeku radovi, ovog puta zbog izgradnje kanalnog priključka.

Dio zagrebačke Remetinečke ulice ponovno je zatvoren zbog radova.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević - 1 NAJVEĆI PROJEKT U HRVATSKOJ Tomašević najavio megaprojekt: "Najveći je u povijesti Zagreba i vrijedan je kao četiri žičare" Autocesta, ilustracija počinju radovi Važna obavijest iz HAC-a: Od utorka otežan promet na autocesti A3

Remetinečka cesta će ispred kućnog broja 151 do nedjelje u 20.00 sati biti zatvorena za sav promet dok će autobusne linije zbog radova na dijelu od Ulice Savski gaj put XIII. do Ulice Remetinečki gaj danas do 17 sati prometovati izmijenjenim trasama.

Ovog puta radovi se na mjestu gdje će uskoro niknuti benzinska crpka izvode zbog izgradnje kanalskog priključka koju obavlja Vodoopskrba i odvodnja.

Kaos na cesti

Brojne vozače u subotu je tako unatoč postavljenim znakovima iznenadila privremena regulacija prometa te su se morali okretati nasred ulice. Automobili, kamioni i autobusi cijelo su se jutro tako, nakon što su naišli na blokadu morali okrenuti zbog čega je dolazilo do povremenih zastoja.

U jednom trenutku na Remetinečkoj je nastao pravi kaos kad se s blokadom susreo autobus koji je morao voziti unatrag kako bi se okrenuo. Promet su zakrčili i kamioni koji su pokušali probiti.

Muke po Remetinečkoj

Muke po Remetinečkoj počele su krajem kolovoza kad se na ovoj prometnoj cesti otvorila velika rupa, 15-ak dana nakon završenih radova na izgradnji javnog kanala za koje su odgovorni u "Vodoopskbi i odvodnji".

Već sljedeći dan, tek desetak metara dalje pojavilo se novo ulegnuće i oštećenje kolnika.

Iz "Vodoopskrbe i odvodnje" tada su poručili da je do slijeganja asfaltnog sloja došlo zbog jakih oborina i kratkog vremenskog razdoblja izvođenja radova.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene