Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udar na vladajuće

'Oni koji će glasati za Vladu, dati će glas za godinu propadanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oporba prikuplja potpise za glasovanje o povjerenju Vladi. U SDP-u, najvećoj oporbenoj stranci, su svjesni kako nemaju većinu, no ipak neće nagovarati HDZ-ove koalicijske partnere da stanu na njihovu stranu.

Raspravom o povjerenju SDP želi pokazati kako ova Vlada mora otići jer ne rješava probleme građana.

Pročitajte i ovo Glasačka kutija Nova odluka Vlade Ova četiri mjesta u lipnju idu na prijevremene izbore Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva

'Oni koji budu glasali za Vladu Jadranke Kosor, dati će glas za još godinu dana propadanja, tonjenja ove države i dodatni gubitak radnih mjesta', izjavila je Milanka Opačić ispred SDP-a koji upozorava kako pod vladanjem ove Vlade raste nezaposlenost, nelikvidnost i sve teže se živi.

Bez obzira na SDP-ovu inicijativu Vlada premijerke Kosor za sada ima bezuvjetnu podršku koalicijsku partnera.

'Mi mislimo da sada nije trenutak da se raspravlja o povjerenju Vladi, mislimo da ovoga trenutka treba nastaviti borbu protiv korupcije, da je ovo vrlo kritičan trenutak za nastavak borbe protiv korupcije', izjavio je SDSS-ovac Milorad Pupovac dok je Josip Friščić, predsjednik HSS-a, inicijativu oporbe nazvao i dobrom za Vladu.

'Nama možda i treba u ovom trenutku glasovanje u Saboru upravo kako bi poslali poruku partnerima u Europi ima li Vlada, a mislim da ima, podršku, te da može završiti sve ove procese koji su pred samim završetkom', zaključio je Friščić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene