Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nevrijeme poharalo Koprivnicu i okolicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jako olujno nevrijeme praćeno grmljavinom, kišom i tučom veličine lješnjaka sinoć je pogodilo Koprivnicu i okolicu. Jak je vjetar rušio stabla i crijepove na kućama, a obilna kiša otežavala je cestovni promet na pojedinim gradskim prometnicama.

U Koprivnici je zbog olujnog nevremena prekinut rock koncert, a pozornica se urušila. Neka su naselja ostala bez struje, a služba 112 bila je zatrpana pozivima građana koji su prijavljivali štete.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Snažno nevrijeme u Podravini sjever hrvatske VIDEO/FOTO Zbrajaju se štete nakon snažnog nevremena: Poplavljeni podvožnjaci, stanovnici bez struje, vjetar i kiša rušili stabla...

Zbog oštećenih dalekovoda bez struje su ostala i podkalnička sela. Poplavljen je željeznički pothodnik ispod željezničke pruge Koprivnica - Varaždin, a jedno je osobno vozilo ostalo zarobljeno, potvrdio nam je Stjepan Balija iz PU koprivničko-križevačke.

Građani su prijavili i štetu na 15-ak vozila.

Od jednog građanina primljena je dojava o poplavljenom podrumu u Đurđevcu, a od Inine benzinske postaje u Đurđevcu primljena je dojava da je benzinska postaja poplavljena.

U tijeku je otklanjanje posljedica nevremena, priopćio je Državni centar 112.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene