Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuo se s bivšim premijerom

Odvjetnik Gulišija viđen da prelazi granicu na Bregani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski odvjetnik Željko Gulišija ranije danas izjavio kako još nije formalno angažiran u slučaju Ive Sanadera.

Rekao je da će se danas sastati s bivšim premijerom za kojim je raspisana međunarodna tjeralica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Splitski odvjetnik Gulišija nije znao da je Sanader uhićen Slika nije dostupna Zbog akcije, medija, informacija... 'Sanader mi je po prvi put zvučao zabrinuto'

'Nisam još formalno angažiran, ali me Ivo Sanader nazvao i dogovorili smo danas sastanak u Zagrebu prema kojem putujem', rekao je Gulišija. Dodao je kako mu je Sanader rekao da mu danas završava službeni put.

No prema najnovijim informacijma reporter Nove TV uočio je odvjetnika Gulišiju na Bregani kako čeka na red za prelazak granice. 

Kad mu se reporter Andrija Jarak obratio rekao je samo 'nisam iz Zagreba', a na pitanje 'je li odvjetnik Ive Sanadera?', rekao je samo kratko 'Ne, nisam'.

>> VIDEO: 'Sanader mi je po prvi put zvučao zabrinuto'

>> VIDEO: Uskokovi istražitelji u pretresu Sanaderove kuće

Sanader je kao svog branitelja prvotno pokušao angažirati zagrebačkog odvjetnika Mate Matića koji se toga nije mogao prihvatiti jer mu je USKOK jutros ukazao da bi bio u sukobu interesa budući da u slučaju Fimi medija u kojemu je osumnjičen Sanader već zastupa jednog osumnjičenika.

Matić i saborski zastupnik HDZ-a i Sanaderov prijatelj Željko Rošin danas su najavili da će se bivši premijer poslijepodne ili navečer vratiti u Hrvatsku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene