Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog akcije, medija, informacija...

'Sanader mi je po prvi put zvučao zabrinuto'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Mate Matić komentirao je činjenicu da ne može zastupati bivšeg premijera.

'On se odlučio za mene i naravno da je to jedna vrst razočaranja, a ja ne mogu raditi nezakonitu radnju, niti bi mi to dopustili. Prema tome, nisam imao izbora i on je to shvatio, ali vam kažem da po njegovom ponašanju, koje zaključujem iz razgovora koji smo imali, mislim da on ne želi nositi sa sobom ova tri dana, da će prekinuti sve svoje obaveze o kojima smo pričali i da će se vratiti, ja vjerujem, čak i danas', rekao nam je nesuđeni Sanaderov odvjetnik.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

'Dojam koji on ostavlja, ne ostavlja dojam zabrinute osobe, međutim prvi put ga sada vidim da je zabrinut zbog akcije koja se događa, zbog informacija koje kruže, zbog medijskih pritisaka i zbog svega toga u njemu konačno vidim jednu zabrinutost. Da li je to činjenično, ne mogu reći', zaključio je.

>> Raspisana međunarodna tjeralica: 'Vraćam se za 3 do 4 dana'

>> Policija i USKOK u pretresu Sanaderove kuće

>> Ekskluzivno: Sanader ne želi reći gdje se nalazi

Sanader se jučer SMS-om javio odvjetniku Matiću. 'On se javio sms porukom, obzirom na cijelu medijsku hajku koja se dogodila u večernjim satima, i zatražio od mene da pokušam u njegovo ime izvijestiti sve institucije koje ga traže da on nije u bijegu nego na službenom putu, za koji je imao ranije dogovorene termine, i da se vraća za 3 do 4 dana te da će biti dostupan svakome tko od njega traži bilo kakvu aktivnost. Javit će se na svaki poziv', rekao je tada za Novu TV sad već bivši Sanaderov odvjetnik.

Sanader je prije toga potvrdio novinarki Nove TV da zna da mu je ukinut imunitet, ali nije htio otkriti gdje se nalazi. Prema neslužbenim informacijama, Sanader je preko Slovenije otišao za London. No, zasad je sigurno jedino da je ušao u Sloveniju te nema pouzdanih informacija je li izašao iz nje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene