Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon incidenta u kafiću

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca najavio žalbu na istražni zatvor

Boris Radman (Foto: Dnevnik.hr)
Boris Radman (Foto: Dnevnik.hr) Foto: Dnevnik.hr
Boris Radman, odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca, potvrdio je da će se u roku od tri dana žaliti na odluku suda o istražnom zatvoru.

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca (32) najavio je žalbu na istražni zatvor koji je njegovu klijentu određen zbog kaznenog djela prijetnje koje je navodno počinio u subotu 30. ožujka.

Pročitajte i ovo Denis Lingart osuđen na 13 godina zatvora Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na električnom romobilu: Pištoljem prijeto djelatnicima Ilustracija Ratni invalidi Doktor "liječio" mrtve ljude, a račune za to slao gradu: "Radilo se o osjetljivoj populaciji"

"Sudac istrage odredio je istražni zatvor zbog osnovane opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", rekao je Boris Radman te odgovorio kako ima tri dana za žalbu na odluku suda u slučaju njegova klijenta Darka Kovačevića. 

Podsjetimo, "kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Darko Kovačević u subotu oko 18 sati u jednom kafiću u Zadru verbalno prijetio 24-godišnjem muškarcu, koji je to odmah prijavio policiji", rekla je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Daruvarac je tu noć proveo u pritvoru, a  motiv verbalnih prijetnji i fizičkog nasrtaja, u kojemu 24-godišnjak nije ozlijeđen, navodno su objave i komentari na društvenim mrežama 24-godišnjeg muškarca vezane za Kovačevićev napad i premlaćivanje 18-godišnje Zadranke L. G., za što je Daruvarac nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora.

Daruvarac je također podnio prijavu protiv mladića (24) koji je njega prijavio, a prijava se odnosi na prijetnje, lažno prijavljivanje i pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda. 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene