Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidjela je prije Božića

Odvjetnica M. Pukanić: Ničime nije odavala da bi se mogla dogoditi smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnica Mirjane Pukanić svoju je klijenticu posljednji puta vidjela prije Božića na sudu.

Višnja Drenški Lasan, odvjetnica Mirjane Pukanić, u šoku je primila vijest o njezinoj smrti. Zadnji puta, kaže, vidjele su se prije Božića na sudu. 'Iznenadilo me jako i moram reći da me pogodilo jer ničime nije odavala u trenucima kad smo se čule i kad smo se vidjele da bi se mogla dogoditi smrt', rekla je Drenški Lasan.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Podsjetimo, Mirjanu Pukanić sinoć je pronašla obiteljska prijateljica, inače zdravstvena djelatnica. Posljednji put viđena je prije tri dana. Mirjana Pukanić živjela je sama. Kraj nje je pronađena tek vrećica lijekova. Od čega je preminula - pokazat će obdukcijski nalazi.

U jednom od svojih posljednjih medijskih istupa prije mjesec i pol Mirjana Pukanić istaknula je kako joj je životna želja samo da se dozna tko je naručio ubojstvo njezinog bivšeg supruga - novinskog izdavača Ive Pukanića.

Prije tri godine, u listopadu - bio je to atentat koji je dignuo cijelu državu na noge. Ivo Pukanić i Niko Franjić ubijeni su ispred zgrade Nacionala u eksploziji automobila. Za njihovo ubojstvo osuđeni su Robert i Luka Matanić, Amir Mafalani, Bojan Gudurić i Slobodan Đurović. Proces se vodi i u Beogradu. Tko je naručitelj - još se ne zna. Nekad imućnu i natprosječno inteligentnu Mirjanu Pukanić pogodila je tužna sudbina. Prvo prisilna hospitalizacija kasnije i optužbe za posjedovanje droge.

Sud ju je i oslobodio, ali slučaj je vraćen na početak. Nakon raznoraznih optužbi - umrla je sama s 900 kuna mirovine i bez socijalnog osiguranja. I u stanu od 40-ak četvornih metara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene