Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umrla još u četvrtak?

Pored umrle Mirjane Pukanić pronađeni lijekovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je i službeno potvrdila da je supruga ubjenog Ive Pukanića, Mirjana, sinoć pronađena mrtva u stanu.

Mirjanu Pukanić je pronašla medicinska sestra koja joj je ujedno i prijateljica. Na tijelu nije bilo znakova nasilja te se isključuje mogućnost nasilne smrti. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu na Šalati te će nakon obdukcije biti poznati točan razlog smrti. Na očevid je izašla i županijska državna odvjetnica u Zagrebu, Željka Pokupec.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DONOSI TJEDNIK NACIONAL Veliki preokret: 12 godina nakon ubojstva otkriven naručitelj atentata na Ivu Pukanića? Slika nije dostupna Gospodarski kriminal DUGE CIJEVI NA ULICAMA POŽEGE Sudionik ubojstva Ive Pukanića dovezen na sud

Kako saznajemo, kraj Mirjane Pukanić je pronađena i bočica s lijekovima. Posljednji put je viđena 5. siječnja te se pretpostavlja da je umrla još u četvrtak.

Dnevnik.hr je još sinoć znao identitet umrle osobe ali ga nije objavio sukladno zamolbi policije svim medijima da ga ne objavljuju dok se ne obavijesti kćer umrle. Kćer Mirjane Pukanić je kasno sinoć obaviještena o tragičnom događaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene