Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Narugali se premijerki

Odjeveni u pastire čuvali papirnate ovce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi bjelovarskog Foruma mladih SDP-a jučer su se odjenuli kao pastiri te na livadi usred grada čuvali papirnate ovce.

Simboličnom akcijom mladi SDP-ovci referirali su se na nedavne izjave premijerke Jadranke Kosor koja je rješenje za 30 tisuća nezaposlenih vidjela u čuvanju ovaca na Velebitu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanović poručio da je SDP pošteniji' SDP Vladi: Nisu vam birači ovce! Slika nije dostupna Hrvati ne žele biti pastiri Miran posao u prirodi, a nitko ga ne želi

'Veliki plan premijerke Kosor koja će nezaposlene pretvoriti u pastire pao je u vodu. To je lažna priča, RH ne nedostaje ni jedan pastir', rekao je Marko Filip iz SDP-ovog Foruma mladih.

>> SDP Vladi: Nisu vam birači ovce!

Kao glavnog pastira postavili su nezaposlenog diplomiranog inženjera elektrotehnike koji usred livade sjedi s lap-topom te tako poručili Vladi da visokoobrazovanim ljudima u ovoj zemlji ne preostaje ništa drugo nego čuvati ovce.

Akcija mladih SDP-ovaca imala je još jedan cilj. Naime, ovce su čuvane na travnjaku gdje se već nekoliko puta najavljuju izgradnja učilišno-studentskog doma, a nikada se nije realizirala. Bjelovarski gradski moćnici tako su i u izbornoj godini još jedom najavili početak gradnju, a mladi SDP-ovci nadaju se da obećanje ovog puta neće biti lažno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene