Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović poručio da je SDP pošteniji'

SDP Vladi: Nisu vam birači ovce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Županijskog odbora SDP-a Splitsko-dalmatinske u Sinju Zoran Milanović je rekao da su daleko odmaknuli od HDZ-a, ali da nisu još na cilju.

Saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk je kazao da nije sramota biti pastir, nego da je sramota biti političar koji se prema biraćima ponaša kao prema ovcama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kakav paradoks! Imamo 330 tisuća nezaposlenih, ali nitko ne želi biti pastir! Slika nije dostupna Narugali se premijerki Odjeveni u pastire čuvali papirnate ovce

Zoran Milanović je ponovio da nije sramota biti pastir, ali se zapitao zašto ne bi uvezli pastire ako već nitko to ne želi raditi od Hrvata, a da se mi pripremimo za druge poslove.

Na pitanje zašto je SDP bolji od HDZ-a, Milanović je odgovorio 'zbog poštenijeg odnosa prema ljudima'. Osvrnuvši se na izjave iz HDZ-a da je SDP-ov gradonačelnik Vukovara prosjak, Milanović je ustvrdio da su svi gradonačelnici prosjaci jer moraju obilaziti državne institucije i moliti financijska sredstva. Poručio je i da se država mora dodatno decentralizirati.

Što se tiče velike razlike u rejtingu SDP-a i HDZ-a, predsjednik najjače oporbene stranke je rekao da su daleko odmaknuli ali da još nisu na cilju. Za ankete je rekao da su samo jedan od pokazatelja, te da još nije vrijeme za bahatost.

Što se tiče premijerkine izjave o zapošljavanju 150.000 ljudi u ovoj godini, Milanović je ponovio da treba biti oprezniji s takvim brojkama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene