Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeno 11 učenika

Odgođen početak suđenja za ubojstvo 16-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskome sudu u Vukovaru danas je, zbog nedolaska jednog od branitelja, ponovno odgođen početak sudskog postupka protiv jedanaestorice maloljetnika osumnjičenih za smrt vinkovačkoga srednjoškolca Josipa Klasnića starog 16 godina iz Andrijaševaca, potvrdio je Općinski sud.

Sudski postupak u tom slučaju trebao je početi u svibnju, ali je odgođen za danas jer nisu došla dvojica branitelja. Josip Klasnić pretučen je 23. listopada 2008. godine u vinkovačkom parku Lenijama nedaleko od Poljoprivredno-šumarske škole, koju su pohađali i on i napadači.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čuvajmo ih, pazimo ih Evo koga će policija od ponedjeljka posebno kažnjavati! Slika nije dostupna Među njima i Milanović Čelnici EU-a obilježili 100. obljetnicu Prvog svjetskog rata

>> Istraga zbog smrti vinkovačkog učenika

Kako mu je 31. listopada pozlilo, prevezen je u vinkovačku Opću bolnicu, a zatim i u osječku Kliničku bolnicu, gdje je i umro. Optužnica je podignuta protiv jedanaestorice učenika vinkovačke Poljoprivredno-šumarske škole u dobi od 15 do 17 godina koje se sumnjiči da su sudjelovali u napadu na Klasnića i koji se brane sa slobode.

(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene