Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Poljski autobus izgorio zbog kvara na instalacijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti Varaždin – Zagreb potpuno je izgorio poljski autobus.

Nešto pije šest sati ujutro kod tunela Hrastovec u blizini mjesta Petkovec u vožnji se zapalio autobus poljskih registarskih oznaka, rekao je za Dnevnik.hr glasnogovornik PU varaždinske Igor Planinc.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je

>> Bijeg iz vatre: Vozač je pokušao nešto napraviti, ali nije uspio

Nakon nesreće promet se odvijao obilazno starom cestom od Varaždinskih Toplica od čvora Novi Marof, a HAK je javio da se od 7,10 sati ponovno odvija autocestom, usporeno preticajnim trakom.

Prema prvim informacijama nitko nije ozlijeđen, a požar su ubrzo ugasili vatrogasci. Neslužbeno doznajemo kako su neki očevici izjavili da se netom prije zapaljenja čuo udarac u predjelu motora. 'Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama u stražnjem dijelu autobusa', rekao je Krunoslav Canjuga iz PU varaždinske.

Autobus privatnog prijevoznika preuzeo je poljske turiste kako bi stigli na planirana odredišta na Jadranu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene