Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na odlagalištu

Objavljeno svjedočanstvo radnika: "Eksplodirao je Jakuševec. Jednog čovjeka odnijelo je do nasipa"

Aktualno Galerija Odron smeća na Jakuševcu Odron smeća na Jakuševcu Foto: Goran Mehkek / CROPIX Odron smeća na Jakuševcu Odron smeća na Jakuševcu Foto: Goran Mehkek / CROPIX Ivica Lovrić dao izjavu nakon odrona na Jakuševcu - 1 Ivica Lovrić dao izjavu nakon odrona na Jakuševcu - 1 Foto: Damir Krajac / CROPIX +0 Ivica Lovrić dao izjavu nakon odrona na Jakuševcu - 2 Galerija 1/4 >>
Ivica Lovrić objavio je razgovor radnika Jakuševca u kojem jedan od njih opisuje trenutak odrona smeća.

Ivica Lovrić iz Kluba nezavisnih zastupnika, dugogodišnji suradnik Milana Bandića, pred kamerama novinara pustio je snimku na kojoj, kako tvrdi, jedan radnik Čistoće opisuje dramatičan odron smeća na Jakuševcu.

"Eksplodirao je Jakuševec. Ja sam bio na kompostani u kontejneru. Kad je to počelo gorjeti, slavim drugi rođendan, stari. U zadnji čas sam izašao van. Čovjek je naš bez ruke ostao. Odnijelo ga je skroz do nasipa na glavnu cestu. Užas, užas", čuje se na snimci koju je pustio Lovrić, koji tvrdi da se radi o razgovoru dvojice radnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija deseta godina zaredom Objavljen popis najboljih doktora u Hrvatskoj: Je li i vaš među njima?

Podsjetimo, jutros oko 6:40 odronio se otpad na Jakuševcu i pritom su tri osobe ozlijeđene, a jedan je radnik ostao bez ruke. Radi se o drugom odronu u manje od mjesec dana, a gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević rekao je da je zbog svega ondje suspendirano odlaganje otpada.

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da jedna osoba ima po život opasne ozljede.

"odmah je operiran i budi se u ovim trenucima. Dvije osobe su lakše ozlijeđene'', kazao je ministar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene