Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'20 dana čekamo da čujemo istinu'

Sestra Ana: Napokon imamo čovjeka koji zna istinu o Antoniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj Antonije Bilić nakon vijesti o uhićenju Dragana Paravinje je krenula u Šibenik u policijski stožer potrage za Antonijom.

Kako su nam rekli, obaviješteni su da je Paravinja uhićen te se nadaju da će biti izručen Hrvatskoj. Prije svega, sada se nadaju da će napokon dobiti odgovor gdje je Antonija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Maksimalna kazna Bahato primio presudu za slučaj koji je Hrvatsku dignuo na noge

'20 dana čekamo da saznamo pravu istinu vezanu za Antoniju. Napokon, napokon imamo informaciju, napokon imamo čovjeka koji zna pravu istinu o Antoniji. Zaista, nadam se da nadležni organi svih triju republika će učinit sve da, evo, obitelj Bilić sazna pravu istinu vezanu za nestanak Antonije Bilić', izjavila je Ana Bilić.

Dragan Paravinja je, kao što smo prvi objavili, jutros uhićen u Republici Srpskoj nakon što je pronađen 2,5 kilometara od kuće svog ujaka, u blizini kuće prema obroncima planine Motajica.

Vještačenje tragova koji su očevidom izuzeti u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni Dragan Paravanja je završeno i postoji dokaz da je Antonia bila u spornom kamionu. Potvrdio nam je to glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec.

U priopćenju na internetskim stranicama MUP-a stoji da je usporednom metodom te DNA analizom spornih uzoraka iz kamiona, odnosno vlasi kose, i nespornih uzoraka izuzetih od članova Antonijine obitelji, utvrđeno da se podudaraju, što potvrđuje da se nestala Antonia nalazila u kamionu. Analizom vlasi kose izuzete iz kabine kamiona utvrđen je djelomični DNK profil ženske osobe koji se podudara s DNK profilom dobivenim iz krvi majke nestale.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene