Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljen je novac za Enu Šarac

'Sretna je, sad možemo biti mirni prije operacije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uspješno je završila još jedna humanitarna akcija - prikupljena je dovoljna svota novca i 18-godišnja Ena Šarac sada bezbrižno može čekati odlazak na operaciju.

Za Enu Šarac prikupljeno je oko 24.000 eura, potvrdila je to za Dnevnik.hr Enina majka Biserka Šarac. 'Ena je sretna, sada možemo biti mirni par dana dana prije operacije i ne moramo o tome razmišljati', izjavila je Biserka Šarac za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Provjereno: Boba i Ljilja - 7 O njima priču donijelo i Provjereno Boba i Ljilja uskoro bi mogle dobiti novi dom: U humanitarnoj akciji dosad prikupljeno oko sto tisuća eura, a dobile su i paket od - Maje Šuput Pomoć za malenu Lavu Pomoć djevojčici "Ona je jedna od nas i zaslužuje pomoć": Akrobacije na motorima za malenu Lavu

Za operaciju je bilo potrebno prikupiti između 20 i 25 tisuća eura, a u humanitarnu akciju uključio se i Dinamo koji je donirao sav prihod od utakmice s Rijekom - izvijestili su da se radi o iznosu od 85.814 kuna.

Kako nam je ispričala Enina majka Ena 27. veljače ide u Zagreb na još jednu magnetsku rezonancu, a 28. bi trebala otići u München.

>> Ena Šarac o Mamićevoj gesti: 'Zahvalna sam mu što mi daje šansu za život!'

Podsjetimo, Enu nakon dugih 11 godina borbe s tumorom na mozgu čeka operacija za koju se ona i cijela njezina obitelj nadaju da bi mogla biti posljednja, te da bi joj napokon život mogla vratiti u normalu. Ena bi u Münchenu trebala biti podvrgnuta revolucionarnoj metodi "cyber knife" - uzastopnom petodnevnom zračenju.

Ena je 2003. godine tri puta operirana u KBC-u Rebro, te se uspješno borila s bolešću, uz stalne kontrole u Zagrebu, a bolest se vratila 2009.godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene