Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Tijekom večeri

Normalizacija grijanja za potrošače pare u zapadnom dijelu Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući velikim naporima stručnjaka Pogona EL-TO, te uz pomoć ekipa iz drugih pogona HEP-a (TE-TO Zagreb, elektrane Jertovec i Sisak) u tijeku večeri HEP će osigurati normalizaciju opskrbe toplinom za one kupce koji koriste paru za grijanje, priopćeno je iz Hrvatske elektroprivrede.

Riječ je isključivo o pravnim osobama, kao što su bolnice, škole, razni proizvodni i uslužni pogoni i drugi objekti. Što se tiče opskrbe HEP-ovih kupac kojima se toplina isporučuje vrelom vodom, ulažu se maksimalni napori da se i za njih čim prije osigura napajanje toplinom, a što će se događati postupno ovisno o brzini sanacije oštećenih postrojenja, a ako ne bude neočekivanih problema to bi moglo biti u tijeku ove noći, istaknuo je glasnogovornik HEP-a Radomir Milišić. 

Pročitajte i ovo Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani Ilustracija U NAJGOREM MOGUĆEM TRENUTKU Zbog puknuća cijevi na vrelovodu dio Karlovčana ostao bez grijanja

>> 200 tisuća Zagrepčana i sutra bez grijanja?!

>> Zapadni dio Zagreba do daljnjeg bez grijanja

Zbog havarije koja se dogodila jutros oko 5,30 sati došlo je do potpune obustave proizvodnje toplinske energije u Elektrani - toplani u Zagorskoj ulici, zbog čega je bila obustavljena isporuka toplinske energije svim potrošačima HEP-Toplinarstva d.o.o. u zapadnom dijelu grada Zagreba, odnosno u naseljima zapadno od Savske ceste. Radnici Elektrane-toplane i dalje rade na otklanjanju kvara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene