Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Džipom juri tempirana bomba"

Grmoja: Horvatinčiću treba oduzeti vozačku, da ne bi zbog sinkope opet ubio nedužne ljude

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon presude Tomi Horvatinčiću u slučaju dvoje mrtvih Talijana koji su stradali pod njegovom jahtom, društvene mreže, naročito Facebook pune se osvrta na presudu. Dan nakon presude, također se pomno prati i način na koji Horvatinčići upravlja svojim vozilom na cesti.

Na način na koji vozilom upravlja Tomo Horvatinčić osvrnuo se saborski zastupnik Nikola Grmoja koji na Facebooku donosi svjedočanstvo svog prijatelja.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja PARLAMENTARNI IZBORI Grmoja podnio prijavu DORH-u zbog malverzacija u Fortenovi Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca''

''Javlja mi prijatelj da je danas vidio kako zelenim valom u džipu juri tempirana bomba. Tomo Horvatinčić. Čovjek koji povremeno, u vožnji, za volanom, iz čistog mira ostane bez svijesti. To stanje zove se sinkopa. Inače je zdrav. Potvrdila su to čak tri stručnjaka, psihijatra. Čovjek ima desetine prometnih prekršaja, nekoliko prometnih nesreća. Gazio je pješake, divljao džipom, a onda je sjeo u gliser i pokosio turiste. Nevjerojatna je lakoća kojom je ovom čovjeku dozvoljeno da i dalje gazi. Ljude i njihovo dostojanstvo. Sud je svojom oslobađajućom presudom upravo to poručio. Vozačka dozvola mu nije oduzeta, jer je oslobođen. On već sutra može opet sjesti u gliser. MUP bi morao reagirati i odmah zatražiti oduzimanje vozačke dozvole. Da ne bi zbog sinkope proletio na semaforu i opet ubio nedužne ljude'', napisao je Grmoja na Facebooku.

 

Podsjetimo, Tomo Horvatinčić je u petak na Općinskom sudu u Šibeniku nepravomoćno oslobođen svih optužbi. Horvatinčiću se sudilo da je 2011. godine gliserom naletio na jedrilicu i u teškoj pomorskoj nesreći skrivio smrt talijanskih supružnika Francesca i Marinelle Salpietro. Sutkinja maja Šupe koja je oslobodila Horvatinčića povjerovala je u argument obrane da je Horvatinčić imao sinkopu, odnosno da je privremeno ostao bez svijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene