Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ante Kotromanović

'Nije istina da na mimohod neće doći nitko iz zemalja članica NATO-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Ante Kotromanović rekao je da će na mimohod povodom obilježavanja 20. godišnjice Oluje doći i predstavnici iz država članica NATO-a, ali nije želio otkriti koji.

Svečani vojni mimohod, kojim će Hrvatska u utorak obilježiti 20 godišnjicu akcije Oluja, potpuno je spreman, ponovio je ministar Ante Kotromanović u galeriji MORH-a 'Zvonimir', na izložbi 'Hrvatski ratni plakat u Domovinskom ratu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tomislav Karamarko 'Srpska politika ne može se bazirati na mitovima i poluistinama' Slika nije dostupna Na čelu Vlaka slobode 'Rekao sam Tuđmanu ako ja moram poginuti neka poginem, ali ti ćeš stići u Split'

Također je kazao kako nije istina da nitko od predstavnika stranih država neće doći na mimohod, dapače, kaže, doći se i predstavnici pojedinih zemalja članica NATO-a, ali nije želio otkrivati detalje.

Oko 10.000 ljudi gledalo generalnu probu

Na izložbi je bilo izloženo 45 originalnih plakata iz razdoblja Domovinskog rata, koji prikazuju ratna stradanje i stanje kulturne baštine u razdoblju od 1991. do 1995. godine.

Autor postava izložbe je Marijo Reljanović, djelatnik Odjela vojnog muzeja i izložbenih djelatnosti iz Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a.
Ministar Kotromanović rekao je da su ga fotografije podsjetile na ratne dane.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene