Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puna podrška

Nevenka Bečić o Kerumovim izjavama: 'Ja bih se ponijela još energičnije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnjeg živopisnog istupa Željka Keruma na jednom radiju medijima se obratila i njegova sestra Nevenka Bečić.

Na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV o pričama o raspadanju 'Kerumovog carstva' Nevenka Bečić rekla je da, nažalost mnogih, biznis Kerumovih nije na klimavim nogama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utajila porez? Pokrenuta istraga nad Nevenkom Bečić Slika nije dostupna Počele konzultacije VIDEO Šišljagić s premijerom o Ustavu: Još ćemo razgovarati

'Dapače, poslovanje je stabilno. Kao činjenica da je tome tako mogu istaknuti da je glavna tvrtka u Kerum grupi, firma Kerum d.o.o., imala izuzetno dobar poslovni rezultat u 2011. tako da smo imali dobit od 48,9 milijuna kuna. Dakle, s takvim rezultatima evidentno je da nismo u problemima', istaknula je Bečić.

Objasnila je da se radi o 'konvertiranju imovine iz jednog oblika u drugi', na što pravo ima svaki poduzetnik. Bečić je komentirala i kako je nekorektno od hrvatskih medija što objavljuju te da su 'takvim nebulozama i neistinama dosegli dno dna.'

Upitana o jučerašnjem ispadu Željka Keruma u eteru Radija Dalmacije u kojemu je rekao da će 'nekome iščupati gučak ukoliko se nešto dogodi Fani ili djetetu', Bečić je rekla da mu pruža punu podršku.

'Da je netko dirnuo meni u ono što mi je najdraže, onda bi se ja ponijela možda još energičnije nego što je on. Ja ga u svemu podržavam pa i u tome, jer, njemu se dira ono što je njemu svetinja, a to je obitelj. Zašto se o drugima ne piše? U žižu su na temelju dizanja tiraže novinama stavili gospođu koja neme veze s tim. Ona se bavi svojim osobnim obavezama. Može ih biti sram', zaključila je Bečić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene