Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javno zaprijetio

Kerum: Ako se nešto desi Fani ili bebi, gučak ću vam iščupati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik se javio u eter Radio Dalmacije.

Kako su u medijima pojavila glasine o krahu poslovnog carstva Keruma i njegove nevjenčane supruge Fani, Željko Kerum odlučio je tome stati na kraj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

'Ja sam se odlučio obratiti javnosti, zbog neljudskog, nekorektnog, nepoštenog ponašanja, to je čak i rasizam što pojedini novinari pišu o Fani, mojoj nevjenčanoj suprugi koja je u šestom mjesecu trudnoće. To nije pošteno, to nije korektno', rekao je Kerum.

>> Fani u pripijenoj haljini istaknula trudnički trbuščić!

Dodao je da su se novinari prema Fani tako ponašali kada je bila i u prvoj trudnoći. 'Nije korektno pisat laži i neistine i stvarati ženi stres i moguće probleme u trudnoći. Ja ponavljam, ako se mene napada, neka me se napada, ja ću izdržati. Ne daj bože da se što njoj desi u trudnoći, ili bebi, ja ću mu gučak rukama iščupati, javno govorim. Neka dođe DORH, MORH, USKOK ili tko god hoće, ne daj bože da se što sedi bebi. Ja ću mu rukama gučak iščupati', zaprijetio je Kerum.

Dodao je kako je zapravo samo želio poručiti da njega mogu napadati, ali da mu ne napadaju ženu i djecu.

Dotakao se i glasina o svojim dugovanjima i propasti carstva i sve ih demantirao. 'Moje sve firme nemaju ni eura duga, ni kamate ni glavnice. Nemam ni kunu duga ni u jednoj poreznoj upravi. Prema meni je izvršena paljba ih svih oružja, a u životu nisam dobio ni kune subvencije. Svi su radnici osigurani, ako nešto prodam, to je moja stvar, ja sam ga sam stvorio', poručio je.

Naglasio je kako se vidi i u politici i u biznisu. Zna i način kako će mu oboje poći za rukom. 'Ja ću biznis restrukturirati, smanjit ga i smanjiti obaveze. Jer, kada se ide u rat, ne može se ići sa ženom, djecom i dojenčadi. Njih se osigura, stavi se sa strane, obuče se oprema i uniforma i ide se u jurišat. E, tako ću ja sada ići. Sve ću ih pobijediti', obećao je splitski gradonačelnik.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene