Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na području Samobora

Provalio u dva poduzeća i ukrao hrpu kozmetike, a onda je shvatio da to treba nekako prevesti...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nepoznati počinitelj opljačkao je dva poduzeća i otuđio kozmetičke proizvode i sirovine, a nakon toga ukrao je i osobni automobil.

Nepoznati je počinitelj na području Samobora provalio u dva poduzeća i ukrao kozmetičke proizvode da bi nakon toga ukrao i automobil.

Pročitajte i ovo Posljedice eksplozija u Iranu Napeta situacija FOTO/VIDEO Raste broj žrtava eksplozija u Iranu, ministar poručuje da će vlasti reagirati brzo i snažno

Kako javljaju iz PU zagrebačke, između 29. prosinca 2023. godine i 2. siječnja 2024., nepoznati je počinitelj u Kerestincu, na Svetonedeljskoj cesti provalio u dva poduzeća. U prvom je ukrao kozmetičke proizvode i sirovine, dok je u drugom poduzeću ponovo ukrao kozmetičke proizvode.

Pročitajte i ovo Kasem Soleimani "Terorist broj jedan" Tko je bio Kasem Soleimani, iranski vođa u čiju je smrt upleten i Donald Trump?

Nakon što se počinitelj opskrbio kozmetičkim proizvodima, iz dvorišta poduzeća ukrao je i osobni automobil zagrebačkih registracija marke Suzuki u vlasništvu poduzeća.

Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene