Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema proljepšanja ni za vikend

Ne spremajte kišobrane: I dalje oblačno i kišno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako smo se svi nadali kako će se tijekom vikenda proljepšati vrijeme, šanse za to gotovo da i nema.

I danas će vrijeme biti umjereno do znatno oblačno, ponegdje moguće i uz malo kiše, dok više sunčanih razdoblja očekujemo na sjevernom Jadranu. Na moru će još ujutro puhati većinom umjerena, podno Velebita i jaka bura.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

U unutrašnjosti će uglavnom prevladavati oblačno i poslijepodne, a i dalje je mjestimice moguća kratkotrajna kiša. Temperature će se kretati između 17 i 20 stupnjeva.

U gorskoj Hrvatskoj mogući su pljuskovi ili kratkotrajna kiša, a bit će i svježije nego drugdje uz tek 15-ak stupnjeva, ili čak malo ispod. Na sjevernom Jadranu mjerit će se 20 stupnjeva , a iako će biti promjenjive naoblake bit će i najviše sunčanih razdoblja.

U Dalmaciji pak promjenjivo oblačno uz pokoji pljusak. Vjetar će na moru poslijepodne oslabjeti, a temperatura će i na jugu biti većinom između 18 i 21 stupnja.

Vikend

Na kopnu će i dalje biti promjenjivo. Bit će sunačnih razdoblja, ali gotovo svakodnevno ponegdje i malo kiše ili kakvog pljuska. Temperatura se neće znatnije mijenjati.

I na moru promjenjivo, no ipak uz više suha i sunčana vremena nego u unutrašnjosti. U subotu će zapuhati umjereno i jako jugo koje će u nedjelju slabjeti, a u ponedjeljak i okrenuti na sjeverozapadnjak. Temperatura će idućih dana biti bez promjene.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene