Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer demantira

Ne razmatramo uvođenje viza za srbijanske građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska trenutačno ne razmatra mogućnost uvođenja viza za građane Srbije te s njom i ostalim zemljama u regiji želi surađivati u borbi protiv organiziranog kriminala, rekao je hrvatski premijer Ivo Sanader.

'U ovome trenutku u Vladi o tome ne razmišljamo, a hoćemo li sutra o tome razmišljati, to ćemo vidjeti', rekao je Sanader novinarima komentirajući napise u hrvatskim medijima da Vlada razmatra mogućnost uvođenja viza za srbijanske državljane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reakcija Mesića Mesić: To je bila paralelna linija zapovijedanja Slika nije dostupna Svjedočenje Sanadera Polančec je sretan jer je Sanader okrznuo Kosor

Dodao je kako Hrvatska sa Srbijom i drugim susjednim zemljama želi 'razvijati efikasnu borbu protiv organiziranog kriminala'.

Komentirajući izjavu predsjednika Stjepana Mesića da je Hrvatska do sada loše povlačila novac iz predpristupnih fondova EU-a, premijer je rekao da u izvješću Europske komisije o napretku Hrvatske 'stoji drukčije'.

'U izvješću vrlo jasno stoji da je Hrvatska popravila stanje u fondovima', kazao je Sanader, dodavši da se Predsjednik vjerojatno pozvao na nešto drugo i najavio da će o tome 'još razgovarati'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene