Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je Lovro Kuščević

(Ne)Formalno: Bili smo u gostima kod ministra za kojeg 70 posto građana niti ne zna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporterku Dnevnika Nove TV Tatjanu Krajač ministar Lovro Kuščević provozao je starim automobilom i brodom, počastio pršutom i razbio jedan mit o Bračanima.

Više od 70 posto građana ne zna ili nisu čuli za Lovru Kušćevića. Ministar graditeljstva koji je bio izbor Tomislava Karamarka ali i Andreja Plenkovića preuzeo je resor od popularne bivše ministrice Anke Mrak Taritaš.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAGRADA ''TATJANA KRAJAČ'' Najvolonterka godine Centra Silver: "Nećete me se tako brzo riješiti, volontirat ću s vama i dalje'' Slika nije dostupna malverzacije na Braču Županijski sud u Splitu potvrdio optuženicu protiv bivšeg ministra Lovre Kuščevića

Tko je Lovro Kušćević, kako se opušta, koji su mu ciljevi u životu te uklapa li se u stereotip o škrtim Bračanina, otkrila Tatjana Krajač kojoj je ministar pokazao rodna Nerežišća i druge dijelove Brača.

Ministar se Krajač pohvalio općinom u kojoj je rođen, rekavši da u njoj nema nezaposlenih, nakon čega je poveo reportetku Dnevnika Nove TV na mini turneju po Braču.

Što se tiče činjenice da je jedan od najnepoznatijih ministara u prošloj ali i aktualnoj Vladi, Kuščević je rekao da on u Zagreb nije došao biti "showman".

Kao najdraže trenutke, ističe plovidbu brodom sa sinom ali dodaje to mu to trenutno toliko ne fali, jer njegova poslovna svakodnevica iz njega izvuče maksimalnu energiju pa niti ne stigne razmišlljati o tome.

Priznaje da bi se i više volio baviti sportom,a s čime se sve ministar Kuščević bavi kad nije na ministarskoj dužnosti, kako razmišlja i što najviše voli, pogledajte u u video prilogu.

Tatjanu Krajač i Mislava Bagu svake će subote ugostiti jednan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora, a svaki od tih neformalnih razgovora moći ćete pogledati u Dnevniku Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene